За нас

ЛЮМАНА и КО е лидер в производството на спално бельо, спални комплекти, олекотени завивки и всичко от домашния текстил.

Фирмата е създадена през 1994 г.

ЛЮМАНА и КО
е производител, дистрибутор, износител и вносител.

Производството ни се намира в град Гоце Делчев (конфекциониране и складови площи), което спомага за по-бързото изпълняване на поръчките, по – голяма мобилност и лесно транспортиране в страната и чужбина.

Произвеждани артикули: спално бельо, спални комплекти, единични артикули: калъфки, торби, чаршафи, калъфи за матраци с ластик, олекотени завивки (100% прошити), покривки за маси, възглавници, декоративни възглавници, кухненски кърпи, комплекти покривки за маса с каре, пердета, покривки за легла (шалтета), дунапренени възглавници за стол, спално бельо и др.

Изработката на качествено Българско спално бельо, спални комплекти е от изключителна важност за нас, така ние правим доволни и щастливи нашите клиенти. Балансът между цената и качеството на нашите продукти ни държи на първите места по производство на спално бельо, спални комплекти.

ЛЮМАНА и КО предлага голямо разнообразие от класове тъкани. Предизвикателство за екипа е да предостави голям избор от специализирани продукти за дома от различни класове, видове тъкани и десени.
Безопасността на продуктите, експлоатационната надеждност, екологичните и модни аспекти са под внимание. Важно за нас е да създадем у клиентите потребност за гарантирани екологично чисти продукти определени от законодателите и водещите търговски марки.

Фирмата притежава Евросертификат на използваните материали.

От 2000 г. “ЛЮМАНА и КО” ООД е член на Българска търговко-промишлена палата ЕАН България и има собствен фирмен префикс /баркод/: 380 00909.

Освен на българския пазар, произвежданата от нас продукция се изнася и за Гърция, Русия, Македония.

 Спално бельо, Спални комплекти - Атлас

You've just added this product to the cart: